Werkkleding & PBM

Van de Gruiter BV is al vele jaren een betrouwbare partner op het gebied van werkkleding en veiligheidsschoenen. Het totaal assortiment van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), veiligheidsmiddelen en kleding bestaat uit verschillende kwaliteitsmerken. Hierdoor zijn wij in staat u voor elke werksituatie en toepassing met zijn unieke veiligheids-eis het juiste product te bieden. Met de overname van CITEX werkkleding enkele jaren geleden is het pakket nog completer geworden. In onze showroom zijn onze experts u graag van dienst om samen met u tot het juiste product te komen voor uw situatie. Tevens hebben wij de mogelijkheid kleding te voorzien van uw eigen opdruk en logo.

Wij leveren werkkleding van kwaliteitsmerken als Mascot, HellyHansen Workwear, HAVEP en Ocean Rainwear en veiligheidsschoenen van o.a. Emma Safetyfootwear, Grisport, CAT, Blackstone, Redbrick, Puma, Buckler, Gevavi, Sika/Brynje en Dunlop. Werkkleding moet duurzaam en functioneel zijn, er goed uit zien en dat is waar onze merken voor staan!

Werkkleding

Werkkleding

Wij hebben een ruime keuze aan werkkleding uit voorraad leverbaar, van standaard werkkleding tot veiligheidskleding (Hi-Visability/vlamvertragend), maar ook regenkleding en thermokleding. Shirts, sweaters, werkjassen, werkbroeken, regenpakken, thermo-onderkleding, overalls, amerikaanse-overalls etc.

Werkschoenen

Veiligheidsschoenen zijn vanaf maat 36 tot en met maat 49 uit voorraad leverbaar van bekende merken als Emma, Grisport, CAT en Redbrick.  Zowel hoge- als lage veiligheidsschoenen die voldoen aan verschillende normeringen. (S1/S2/S3/ESD/S4/S5). Standaard werkschoenen, sportieve werkschoenen (sneakers), instappers, maar ook offshore-laarzen (Rigger-boots) en regenlaarzen. Werklaarzen zijn leverbaar met- of zonder voering. PVC-laarzen eventueel met stalen neus en zool en in gewone of thermo-uitvoering. Ook hebben wij waadpakken en lieslaarzen op voorraad.

Valbeveiliging

Werken op hoogte? Wij hebben een ruim assortiment aan valbeveiliging om veilig op hoogte te kunnen werken. Zowel harnassen, veiligheidslijnen als valstopapparaten leveren en keuren wij. Onze keurmeesters zijn bevoegd om van een aantal merken deze te inspecteren en keuren.

PBM

Wij leveren ook verschillende soorten veiligheidsbrillen (overzetbrillen, veiligheidszonnebrillen, lasbrillen), gehoorbescherming, veiligheidshelmen en werkhandschoenen uit voorraad leverbaar. Handschoenen in leder-uitvoering, Nitril of PVC-gecoat, zowel gevoerd als ongevoerd, verder hebben wij handschoenen die voldoen aan bepaalde snijklasse-eisen en lashandschoenen.