Visserij

In eigen beheer produceren wij netten en toebehoren in iedere constructie voor de beroepsvisserij. Zowel de meest conventionele tuigen (boomkor) als de allernieuwste constructies, met betrekking tot het ‘elektrisch’ vissen, worden dagelijks gefabriceerd en aan boord geleverd. Onze nettenmakers hebben een jarenlange ervaring in het verwerken en produceren van netten, “schotjes”, pezen etc.. Tevens leveren wij vrijwel alle toebehoren welke noodzakelijk zijn voor de visserij.

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken en opdraaien van vislijnen. Ook het splitsen van vislijnen (staalkabels t.b.v. de visserij) aan boord doen wij met onze eigen vakmensen. Het verwerken doen wij zowel in onze eigen werkplaats als ook op locatie bij de schepen.

Netwerk, touwwerk, pees, garens, visserijketting, sluitingen, staalkabels, maar ook schoonmaakmiddelen en visserijkleding (regenkleding, handschoenen, laarzen) hebben wij ruim op voorraad in allerlei soorten en maten.

Wij beschikken over productie- èn opslagfaciliteiten voor onze klanten. Om de continuïteit van de schepen te waarborgen zijn wij dag en nacht beschikbaar.