Over van de Gruiter

Sinds 1919 is Van de Gruiter BV totaalleverancier op het gebied van scheepsbenodigdheden voor de visserij, scheepvaart en watersport. Tevens zijn wij gespecialiseerd in hijs- en heftechniek als leverancier, maar ook als keuringsinstantie.Voor de industrie leveren wij een breed pakket aan producten, variërend van werkkleding tot kabelconstructies. Vanuit onze zeilmakerij leveren en produceren wij industriële zeilen en doekconstructies.

van de Gruiter Vlissingen

Ooit begonnen als zeilmakerij voor de hoogaarzen is Van de Gruiter BV uitgegroeid tot een bedrijf met een breed assortiment voor de industrie, scheepvaart en watersport.

Sinds 1988 is onze testafdeling uitgerust met een beproevingsinrichting t/m 125 ton. Onze gespecialiseerde en gecertificeerde keurmeesters zijn gemachtigd tot het uitgeven van certificaten. Zij beschikken over de juiste kennis op het gebied van veiligheid, wet- en regelgeving met betrekking tot hijsmiddelen. Naast het keuren van bestaande hijs- en hefmiddelen leveren wij ook volledig gecertificeerd uit voorraad nieuwe materialen zoals stroppen, kettingen, takels, e.d. In onze werkplaats verwerken wij touw en staalkabel en kunnen wij deze voorzien van diverse eindverbindingen.

Ook leveren wij een compleet programma aan werkkleding en werkschoenen. Zichtbaarheidskleding, vlamvertragende werkkleding of standaard werkkleding zoals broeken, shirts en overalls zijn veelal uit voorraad leverbaar. Op het gebied van werkschoenen hebben wij een ruime collectie aan werkschoenen en offshore-laarzen.

Door de goede relatie met onze leveranciers zijn wij in staat snel te leveren mocht iets niet op voorraad zijn.

Onze zeilmakerij is gespecialiseerd in het maken van zeilen t.b.v. de industrie. Wij hebben een ruime voorraad aan standaard dekzeilen in diverse kwaliteiten en afmetingen. Ook kunnen wij zeilen op maat maken. Dekzeilen, ladingnetten, hoezen, onze zeilmakers hebben een ruime ervaring in het vervaardigen van op maat gemaakte zeilen.

Van de Gruiter op de kaartIndien u een telefonische reactie wenst dan kunt u hieronder een telefoonnummer achterlaten / Please leave your phone number so we can contact you if needed


Beantwoord onderstaande vraag zodat wij weten dat u geen robot bent / Answer the question below so that we know that you are not a robot