Architectuur

Door een combinatie van al onze specialismen op het gebied van (RVS-)staalkabels, doek en netwerk, zijn wij in staat om een compleet eindproduct aan te bieden voor de Architectuur. Van de Gruiter is gespecialiseerd in het vervaardigen van staaldraadcontstructies voor Architectuur, staalbouw en alle denkbare projecten waar staaldraad kan worden toegepast.

Architectuur staalconstructie

RVS staalkabel constructies

Veel van onze producten die hun oorsprong vinden in de watersport of zeilmakerij zijn heel geschikt om te gebruiken in de Architectuur. Voorbeelden hiervan zijn ondermeer toebehoren voor de afzetting bij bruggen, bordessen, trappen etc.. Door de grote variatie aan RVS-staalkabel en RVS-eindverbindingen, eventueel in combinatie met zeildoek of netwerk, zijn er vele mogelijkheden om op een moderne manier iets te beveiligen of af te schermen.

Samenwerking met architecten, ontwerpers en constructeurs

Door al in de ontwerpfase met architect, ontwerper en constructeur mee te denken worden oplossingen met staaldraadconstructies vaak aan ons uitbesteed vanwege onze jarenlange ervaring op dit gebied. Ook blijkt het werken met staaldraad vaak een kosten effectieve manier van werken te zijn, zeker bij projecten waar uitstraling en duurzaamheid van belang zijn.

Wij verzorgen in samenwerking met architect en constructeur staalkabel-, doek- en netwerkconstructies om zo tot een passende oplossing te komen. Van eenvoudige staaldraadconstructies tot en met complexe projecten waarbij certificering en projectmanagement van belang zijn, leveren wij geconfectioneerde staaldraad van 3 mm tot wel 48 mm!

Onze vakbekwame medewerkers en gecertificeerde machines alsmede ons ISO9001 certificaat en traceerbare producten waarborgen daarbij een hoge- en duurzame kwaliteit.

Staalkabel-, doek- en netwerkconstructies impressie

Klik op een afbeelding om te vergroten